Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Yosef Gavriel Peisakh

Calificarea
Farmacist
Domeniile de competenţă
Bioenergoterapie, cristaloterapie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma de Licenta-Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, Diploma Internationala de Absolvire -"The Silva Mind Control Method", Certificat de Absolvire Terapii Naturiste - Centrul International de Formare pentru Medicina Complementara/Alternativa, Diploma de Absolvire - Specializare in Bioterapii, Fundatia de Terapii Complementare "Biomag" Alexandra Mosneaga.
Amănunte despre serviciile oferite
Bioenergoterapie cu Cristale. Practicianul metodei, actioneazaƒ cu diferite pase de echilibrare energeticaƒ, poate corectaƒ campul energetic, care mai tarziu va avea efect sŸi asupra fizicului.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, str. Ceaikovski nr. 11, sector 2
Telefon
0787805741

Mesaj pentru Yosef Gavriel Peisakh


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 suma numerelor 1 şi 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru reglarea activitatii biliare - Peste o lingurita de radacini uscate si maruntite de papadie se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze cel putin o jumatate de ora si se strecoara. Se administreaza cate 50 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale